Wednesday, 3 February 2016

Valentijns ontbijt


Het ontbijt is voor mij echt het allerbelangrijkste moment van de dag. Rustig wakker worden met een heerlijke croissant in het weekend of gaan brunchen met vriendinnen op zondag, wat heb je meer nodig om een dag geslaagd te beginnen?  Onlangs ontdekte ik de site Break-fast.be zij leveren ontbijtmanden aan huis voor elke gelegenheid. Heb je een verjaardag te vieren? Wil je iemand verrassen met een heerlijk ontbijt? Of wil je jezelf eens verwennen en heb je geen zin om in de rij bij de bakker te staan? Dan is Break-fast zeker en vast iets voor jou! Break-fast levert ontbijtmanden aan huis voor alle gelegenheden.

Eens je op hun site bent is alles heel erg duidelijk en heb je een ruime keuze aan ontbijtmanden. Met Valentijn in aantocht leek het mij wel leuk om de Valentijnontbijtmand uit te testen en deze stelde mij zeker en vast niet teleur! De mand werd geleverd op het afgesproken tijdstip en het enige dat ik nog moest doen was de plastic folie rondom de mand verwijderen en toetasten! Heerlijk verse koffiekoeken, pistolets, beleg,…. Om maar te zwijgen van die muffins! 
 Wat zit er in de mand?

·         2 Croissants

·         1 Chocoladekoek

·         1 Rozijnenkoek

·         1 Witte pistolet + 1 bruine pistolet

·         2 Sandwiches

·         2 Muffins

·         1 Pakket charcuterie

·         1 Stuk chocolade

·         1 I LOVE YOU Valentijn chocolade tablet

·         Chocopasta  + Confituur + Luikse siroop + Boter

·         2 Potjes yoghurt

·         Koffie + Thee

·         Sinaasappelsap

·         1 Fles Cava

Als extraatje biedt Break-fast nog de optie om een mand te personaliseren met bloemen of Champagne ipv Cava, pralines,…  Zo kan je een ontbijt nog specialer maken!

Smaakt dit alles naar meer? Vanaf nu kan je ook bij hen terecht  voor geschenkmanden. Je hebt de keuze uit een snoepmand, zoetezonden mand en een GiNmand. Na het super lekker ontbijt ga ik hiervan zeker en vast ook eens 1 uittesten!

Zijn jullie nog op zoek om je geliefde te verassen met Valentijn? Ik kan alvast de Valentijn ontbijtmand aanraden om de dag goed te beginnen! Break-fast Valentijn ontbijtmandaan huis geleverd voor € 54,99.

Wat vinden jullie van dit concept?

XO S.

Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
 
 


 

Blogger Template designed By The Sunday Studio.